12 Gusht 1928, shoqëria H.H.”Ruston” merr në konçension rajonin naftëmbajtës në Myzeqe

Shoqëria H.H.”Ruston”, më 12 Gusht 1928, mori në konçension rajonin naftëmbajtës në veri të Patosit dhe ultësirën e Myzeqesë dhe bëri kërkime për naftë, në një sipërfaqe prej 8600 hektarë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply