12 Dhjetor 1992, përfundon protokolli midis Shqipërisë dhe Maqedonisë

Shqipëri-Maqedoni

Në qytetin e Ohrit, me 12 Dhjetor 1992, midis Republikës së Shqipërisë dhe asaj të Maqedonisë, u përfundua Protokolli, për hapjen e pikave të reja të kalimit kufitar.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply