11 Tetor 1913, Fishta boton “Hylli i Dritës”

“Hylli i Dritës”

Në Tetor të vitit 1913, nën drejtimin e At Gjergj Fishtës, doli në Shkodër numri i parë i revistës “Hylli i dritës”. Ajo ishte fletore politike, fetare, kulturore e shkencore; trajtonte probleme historike dhe gjuhësore.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply