11 Shkurt 1950, vendosja e marrëdhënieve diplomatike me Vietnamin

Më 11 Shkurt 1950, midis vendit tonë dhe Republikës së Vietnamit u vendosën marrëdhëniet diplomatike. Vietnami është një nga vendet e gadishtullit të Indokinës me zhvillim të vrullshëm ekonomik.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare