11 Shkurt 1927, përurimi i dy rrugëve të reja në Shqipëri të mesme

Më 11 Shkurt 1927 u përurua rruga e re Fier-Berat. Një ditë më pas u përurua një rrugë tjetër e porsa shtruar, ajo që lidhte Fierin me Mallakastrën. Në ceremoninë e rastit merrnin pjesë Kryesia e Senatit dhe disa autoritete të larta vendore por edhe nga Tirana.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare