11 Nëntor 1991, marrëveshja shqiptaro-rumune për heqjen e vizave

Pashaportë diplomatike

Në shkëmbim notash diplomatike, më 11 Nëntor 1991, në Tiranë, u përfundua marrëveshja shqiptaro-rumune për heqjen reciproke të vizave, për personat që zotëronin pasaportat diplomatike dhe shërbimi.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply