11 Mars 1989, koncert i madh i orkestrës së RTSh-së nën drejtimin e dirigjentit Eno Koço

Dëgjuesit kryeqytetas ndoqën, më 11 Mars 1989, koncertin e Orkestres së Radio-Televizionit Shqiptar nën drejtimin e dirigjentit Eno Koco. Me mjeshteri te lartë u luajt Sinfonia e Gjashtë e kompozitorit të famshëm rus Çajkovski dhe Sinfonia e Tetë e kolosit gjerman Bethoven. Pianistia Rudina Ciko, e shoqëruar nga orkestra, interpretoi “Koncert për piano e orkestër” të Listit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare