11 Maj 1952, në skenën e Teatrit Popullor në Tiranë, u dha premiera e dramës “Martesa me prikë”

Në skenën e Teatrit Popullor në Tiranë, më 11 Maj 1952, u dha premiera e dramës “Martesa me prikë”, e Nikolla Diakonovit. Spektakli u përgatit me regji të Zina Andrit dhe skenografi të Rrok Dabërdakut.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare