11 Janar 1995, Shqipëria nënshkruan program partneriteti me NATO-n

NATO

Në Janar të vitit 1995, Shqipëria dhe NATO-s nënshkruan “Programin Individual të Partneritetit për Paqe”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply