11 Janar 1930, doli numri i parë i revistës letrare “Ars”

Korça

Numri i parë i të përjavshmes kulturore letrare “Ars” doli në Korçë më 11 Janar 1930. Ajo botonte lajme nga jeta e “Parisit të vogël”, pjesë letrare dhe disa artikuj për historinë e Shqipërisë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply