11 Dhjetor 1967, marrëveshje tregëtare me Francën

Ambasada Shqiptare në Francë

Në Tiranë në 11 Dhjetor 1967, midis Qeverisë së Republikës Popullore të Shqipërisë dhe Qeverisë Franceze,u nënëshkrua  marrëveshja për shkëmbimet tregëtare mes dy vendeve.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply