10 Shtator 1982, Shqipëria vendosi marrëdhënie diplomatike me Kanadanë

Ministria e Punëve të Jashtëme

Sot është përvjetori i vendosjes së Marrëdhënieve diplomatike dhe konsullore midis vëndit tonë dhe Kanadasë. U vendosën, më 10 Shtator 1982.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply