10 Shtator 1835, Valiu i Rumelisë ripushtoi Lezhën

Hamza Kazazi

Valiu i Rumelisë, i dërguar për të shtypur kryengritjen të drejtuar nga Hamza Kazazi, më 10 Shtator 1835, i theu forcat kryengritëse në të hyrë të Lezhës dhe e ripushtoi qytetin.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply