10 Qershor 2001, u nënshkruan marrëveshje midis Shqipërisë dhe Bankës Botërore

Shqipëria dhe Banka Botërore nënshkruan, më 10 Qershor 2001, dy marrëveshje kredie për reformën arsimore dhe mbështetjen e sektorit financiar në Shqipëri.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply