10 Qershor 1930, u shfaq filmi dokumentar Shqipëria ringjallet

Në Tiranë, më 10 Qershor 1930, u shfaq filmi i gjatë dokumentar “Shqipëria ringjallet”, e xhiruar nga shoqëria italiane “Luçe”. Ai trajtonte gjëndjen e sistemit rrugor dhe ndërtimet në Shqipëri dhe sidomos ndërtimet që bëheshin nga shoqëritë italiane, apo në bashkëpunim me to.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply