10 Qershor 1818, ndërron jetë Ipolit Durrazo, patrik venedikas me origjinë nga Durrësi

Në Voltere të Italisë, më 10 Qershor 1818, ndroi jetë Ipolit Durrazo, patrik venedikas me origjinë nga Durrësi. Në vitin 1775, ai përfshihet në “Librin e artë të nobilitetit” që ishte një nder i madh për personin dhe fisin e tij. Bashkatdhetari ynë, për një kohë të gjatë ka qënë ministër në qeverinë e Republikës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply