10 Nëntor 1943, mësuesit antifashistë mblidhen në Elbasan

Elbasan

Më 10 dhe 11 Nëntor 1943, në zonën  e çliruar të Branesh Furanit, u zhvillua mbledhja e gjerë e arsimtarëve antifashistë të qarkut të Elbasanit, ku morën pjesë 87 mësuese dhe mësues.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply