10 Maj 1997, në skenën e TOB, u dha koncerti vokal-sinfonik i Orkestrës Sinfonike të Radio-Televizionit Publik

Në skenën e Teatrit të Operas dhe të Baletit, më 10 Maj 1997, u dha koncerti vokal-sinfonik i Orkestrës Sinfonike të Radio-Televizionit Publik, me uvertura dhe arie të zgjedhura nga disa opera të njohura të Moxartit, Verdit, Leonkavallos dhe Rosinit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare