10 Maj 1993, u nënshkruan 2 marrëveshje midis Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kroacisë

Në kryeqytetin kroat, midis Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kroacisë, më 10 Maj 1993, u nënshkrua “Marrëveshja mbi bashkëpunimin ekonomik” dhe “Marrëveshja mbi nxitjen dhe mbrojtjen e investimeve reciproke”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare