10 Maj 1952, u lind gazetari Bashkim Tufa

Gazetari dhe drejtuesi veteran i gazetës, “Sporti Popullor” sot, “Sporti Shqiptar”, Bashkim Tufa, u lind më 10 Maj 1952. Pas diplomimit në lnstitutin e Lartë të Kulturës Fizike “Vojo Kushi”, ai hyri në rrugën e gazetarisë sportive duke sjellë në faqet e shtypit, por edhe në mikrofonin e radiove dhe ekrnet televizive, jetën dhe veprimtaritë e shumta sportive, që janë zhvilluar në vendin tonë edhe nëpër botë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare