10 Maj 1906, Fan Noli arrin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Më 10 Maj 1906, Fan Noli arrin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku zhvilloi një veprimtari të dendur patriotike dhe kulturore në dobi të çështjes kombëtare, të lirisë dhe pavarësisë së Shqipërisë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare