10 Korrik 1921, qeveria e Iljaz Vrionit, filloi veprimtarinë e saj

Qeveria e Iljaz Vrionit, filloi veprimtarinë e saj, më 10 Korrik 1921. Kabineti përbëhej nga Dhimitër Kacimba-Ministër i Drejtësisë, Pandeli Evangjeli-Ministër i Brëndshëm, Tef Curani-Ministër i Financave, Mehdi Frashëri-Ministër i Punëve Botore, Sotir Peci-Ministër i Arsimit dhe Selaudin Shkoza-Ministër i Luftës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply