10 Korrik 1909, doli numëri i parë i gazetës politike, ekonomike dhe kulturore, “Bashkimi i Kombit”

Në Manastir, më 10 Korrik 1909, doli numëri i parë i gazetës së përdyjavëshme politike shoqërore, ekonomike kulturore dhe letrare, “Bashkimi i Kombit”, e drejtonte Fehim Zavalani dhe Salih Gjuka.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply