10 Janar 1932, marrëveshje Shqipëri-Bullgari për pakicat kombëtare

Shqiptarët e Bullgarisë

Në Sofje, më 10 Janar 1932, u nënshkrua marrëveshja për pakicat kombëtare ndërmjet Shqipërisë dhe Bullgarisë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply