1 Shtator 1928, Zogu shpallet “Mbret i të gjithë shqiptarëve” nga Asambleja Kushtetuese

Mbreti Zog

Më 1 Shator 1928, Asambleja Kushtetuese  e shpalli Shqipërinë, “Mbretëri Demokratike” dhe Ahmet Zogun, “Mbret të të gjithë shqiptarëve”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply