1 Shtator 1892, Petro Nini Luarasi hapi në Kolonjë 6 shkolla shqipe

Petro Nini Luarasi

Me nismën e Petro Nini Luarasit, më 1 Shtator 1892, në trevat e Kolonjës, u hapën 6 shkolla shqipe: në Luaras, Vodicë, Treskë, Gostivisht dhe në Selenicë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply