1 Nëntor, Dita Ndërkombëtare e Kujtimeve

Dita Ndërkombëtare e Kujtimeve

Sot është Dita Ndërkombëtare e Kujtimeve. Kujtohen të gjithë njerëzit e shquar, që kanë lënë gjurmë në zhvillimet kombëtare dhe ato mbarënjerëzore.

Referencat:

Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply