1 Nëntor 1997, përurimi i bustit të Heroi tonë Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu

busti i Skënderbeut

Buzë liqenit të Gjenevës në Zvicër, më 1 Nëntor 1997, u bë përurimi i bustit të Heroi tonë Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Marrin pjesë shqiptarë nga të gjithë trojet arbërore dhe miq të kombit tonë. Delegacionin nga Tirana e përfaqësonte Presidenti Rexhep Mejdani.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply