1 Janar 1913, mbërrin në Londër delegacioni i Qeverisë së Përkohshme të Vlorës

Më 1 Janar 1913, arriti në Londër delegacioni i Qeverisë së Përkohshme të Vlorës i përbërë nga Mehmet Konica, Rasih Dino dhe Filip Noga. Ai i dorëzoi Konferencës së Ambasadorëve, Memorandumin me kërkesat shqiptare.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply