1 Dhjetor 1972, vendosja e marrëdhënieve diplomatike midis Shqipërisë dhe Guinesë Ekuatoriale

Guinea Ekuatoriale

Midis vëndit tonë dhe Republikës së Guinesë Ekuatoriale, më 1 Dhjetor 1972, u vendosën marrëdhëniet diplomatike dhe konsullore.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply