1 Dhjetor 1937, prodhimet shqiptare vlerësohen me “Çmimin e madh” në Ekspozitën Ndërkombëtare të Parisit

Cigare shqiptare

Në Ekspozitën Ndërkombëtare të Parisit, më 1 Dhjetor 1937, duhani dhe cigaret shqiptare, fituan “Çmimin e madh”. Juria e ekspozitës vlerësoi cilësitë e ralla të prodhimeve shqiptare.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply