23 Qershor 1914, rebelët që ishin ngritur kundër qeverisë së Vilhelm Vidit, pas disa ditë rrethimi, morën Elbasanin

Rebelët që ishin ngritur kundër qeverisë së Vilhelm Vidit, të nxitur nga Esat Pasha, më 23 Qershor 1914, pas disa ditë rrethimi, morën Elbasanin dhe duke vazhduar marshimin, arritën në Qukës, kurse në Veri, u shtrinë deri në Milot, në brigjet e Matit.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply