15 Nëntor 1974, dy filma premierë në Tiranë

Filmi "Qyteti më i ri në botë"

Në Tiranë, më 15 Nëntor 1974, shikuesit patën fatin të ndjekin premierat e dy filmave të rinj shqiptarë: kinokomedinë “Duke kërkuar pesëorëshin” dhe filmin e bukur për fëmijë “Qyteti më i ri në botë”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply