14 Nëntor 1992, marrëveshja Shqipëri-Hungari mbi sistemin e taksimit

Shqipëri-Hungari

Në Tiranë, më 14 Nëntor 1992, u përfundua Marrëveshja Shqipëri-Hungari, për eleminimin e taksimit të dyfishtë dhe të ardhurave mbi kapitalin.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply