13 Nëntor 1992, miratimi i ligjit për simbolet kombëtare

Kuvendi i Republikës së Shqipërisë

Më 13 Nëntor 1992, Kuvendi Popullor, i mbledhur në seancë plenare, miratoi ligjin “Për Flamurin, Stemën, Himnin Kombëtar, Festën Kombëtare dhe kryeqytetin e Republikës së Shqipërisë”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply