13 Nëntor 1948, lindi Pavlina Mani, një nga aktoret më të mëdha të skenës shqiptare

Pavlina Mani

Aktorja e mirënjohur, Pavlina Mani, u lind në Lushnjë, më 13 Nëntor 1948. Ajo mbetet një nga figurat më të spikatura të skenës dhe ekranit shqiptar. Sot, bashkë më të shoqin, regjizorin Pirro Mani, jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply