12 Tetor 1974, Spartakiada e III Kombëtare

Spartakiada e III kombëtare

Gjatë vitit 1973, u zhvillua Sparkada e III Kombëtare, ku morën pjesë mbi 300 mijë sportistë. Ajo përfundoi me manifestimin e 12 mijë nxënësve dhe studentëve të kryeqytetit, më 12 Tetor 1974.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply