12 Tetor 1968, hekurudha Rogozhinë-Fier

Hekurudhë

Përurimi i hekurudhës Rrogozhinë-Fier, u bë më 12 Tetor 1968. Ajo është 54 kilometra e gjatë dhe lidh dy qëndrat e rëndësishme të Myzeqesë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply