12 Shtator 1941, u shua Pal Skiroi, studiues Arbëresh

Pal Skiroi

Pal Skiroi, studiues arbëresh i gjuhës dhe historisë shqiptare, u nda nga jeta, më 12 Shtator 1941.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply