12 Janar 1924, Sali Ceka nxori numrin e parë të gazetës “Ku vemi”

Sali Ceka

Më 12 Janar 1924, patrioti demokrat Sali Ceka, nxorri numrin e parë të gazetës “Ku vemi”. E përjavëshme politike dhe ekonomike, dilte në Elbasan dhe pasqyronte gjendjen e rëndë të Shqipërisë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply