11 Tetor 1900, Konica boton “Kalendari i Maleve”

Faik Konica

Në kryeqytetin e Belgjikës, Bruksel, më 11 Tetor 1900, doli “Kalendari i Maleve”. Në 158 faqet e tij, ai përmbante festat fetare, ngjarjet historike dhe kulturore. Kalendari botohej nën drejtimin e Faik Konicës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply